Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Žervé pomazánka s vejcem a paprikou

Zpět
  • Autor: mirosgross
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Tvarohová pomazánka na tmavé pečivo

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1931 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 20, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4.1, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, vychladlé a oloupané najemno nastrouháme. Přidáme sýr, hořčici, najemno nakrájenou cibulku a papriku. Podle chuti osolíme a opepříme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři