Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 400 |
Kapusta růžičková | 800 |
Cibule | 300 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,medvědí česnek,pepř
Energetická hodnota celkem: 4310 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1078 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli lehce osmahneme na oleji přidáme maso a dusíme do poloměkka ,přidáme růžičky kapusty a dodusíme. Podáváme s bramborem nebo rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.