Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Filé z tresky (mražené) | 500 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Strouhanka | 50 |
Tvaroh polotučný průměr | 100 |
Dochucovadla:
sůl, rozmarýn,pepř, majoránka,bylinky
Energetická hodnota celkem: 3125 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 781 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Rybí maso nameleme na hrubo, přidáme vejce, koření , strouhanku. Tvoříme karbanátky , které buď osmažíme na oleji nebo upečeme na pečicím papíru v troubě, lehce potřené olejem nebo máslem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.