Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Filety z tresky, přírodní s ledoým salátem a dresingem

Zpět
  • Autor: MarcaC
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Orestovat plátky ryby na kapce olivového oleje, posolit, posypat pepřem 3 barev a posypat sušenými bylinkami. Podávat s ledovým salátem s dresingem z bílého netučného jogurtu- ten malinko osolit a promíchat s rozetřeným 1 stroužkem česneku.

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, sušené bylinky, zelený pepř

Energetická hodnota celkem: 1388 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři