Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sekaná se špenátem

Zpět
  • Autor: Katelina
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10806 kJ

Bílkoviny (g): 172, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 121, SAFA (g): 67, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1351 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 15.1, SAFA (g): 8.4, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Špenát dejte do kastrolu s troškou vody, stroužkem česneku a špetkou soli. Zahřívejte, dokud se špenát nerozmrazí. Pak slijte a vymačkejte ze špenátu všechnu vodu a nasekejte na drobno. Mleté maso smíchejte se strouhankou, vejcem, solí, pepřem a vymačkaným a nasekaným špenátem. Vytvarujte válec, který zabalte do navlhčeného a vyždímaného papíru na pečení. Dejte do ohnivzdorné nádoby a pečte 50 minut v troubě předehřáté na 190 C.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři