Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karbanátky s růžičkovou kapustou

Zpět
  • Autor: Cairo
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

Bílý pepř, mletý koriandr, sušený česnek, sůl

Energetická hodnota celkem: 7105 kJ

Bílkoviny (g): 121, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 55, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1421 kJ

Bílkoviny (g): 24.2, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 11, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s rozemletou uvařenou kapustou, přidáme všechno koření, sůl (já teda používám černou kvůli minerálům), ovesné vločky a strouhaný sýr. Opět promícháme a na rozpálené teflonové pánvi tvarujeme karbanátky, které opékáme na každé straně 2x aby byli dobře propečené. Já doporučuji jako přílohu bramborovo celerovou kaši a jako salát mléčně kvašenou zeleninu tak zvané Pickles.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři