Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřový závitek plněný zelím,houbami

Zpět
  • Autor: Drahosl
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Z výpeku udělat více omáčky(mouka,voda)aby to nebylo suché.

Energetická hodnota celkem: 2106 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 14, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1053 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 7, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Z mletého masa,ochuceného solí,mletou paprikou,na folii uděláme placku,kterou naplníme zelím,klínkami cibule,namočenými a vyždímanymi houbami a párkem.Pomocí folie srolujeme závitek a opečeme na pánvy Zepter,podlít trochou vody a dusit za občasného podlévání.Omáčku zahustíme studeným máslem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři