Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fenykl na pomerančích, pstruholosos

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,česnek

Energetická hodnota celkem: 3073 kJ

Bílkoviny (g): 68, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 9, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1537 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Fenykl nakrájíme na proužky, pomeranč na čtvrt měsíčky, promíchám, trochu nasolím, vložím do kastrůlku a podusím, Pstruholososa nasolím, přidám pokrájený česnek, máslo a dám péci v zapékací misce do trouby. Jako přílohu můžeme přidat varené brambory.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři