Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pomazánka lovecká se zeleným pepřem

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, můžou být zelené bylinky.

Energetická hodnota celkem: 8587 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 182, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 104, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 859 kJ

Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 18.2, Sacharidy (g): 2.3, SAFA (g): 10.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Pomazánkové máslo, hořčici, rozmačkané 2 stroužky česneku, zakysanou smetanu a tavený sýr, zakápneme worcesterem a sojovou omáčkou společně vyšleháme. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a spaříme v sítku vařící vodou a necháme vychladnout. Salám oloupeme a pomeleme na masovém mlýnku na jemno. Společně s cibulí a 2 KL naloženého zeleného pepře vmícháme do máslovo-sýrové směsi a dochutíme dle potřeby solí a pepřem. Podáváme namazané na čerstvém chlebu nebo na jednohubkách.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři