Kategorie receptů
- Autor: Kaityy
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 200 |
Celer bulva | 70 |
Petržel - kořen | 70 |
Ocet | 10 |
Smetana na vaření 12% | 100 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 180 |
Energetická hodnota celkem: 2152 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1076 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 6, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.