Kategorie receptů
- Autor: poudera
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Olej řepkový | 15 |
Játra kuřecí (syrová) | 500 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 5797 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1159 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 15.2, Sacharidy (g): 14.4, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.