Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Čokoládové hrudky z celozrnných lupínků

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 25
  • STOB recept
  • Porce: 30.00

Ingredience

Dochucovadla:

hmotnost hotového pokrmu 220 g - celkem 30 ks 1 ks 7 g = 140 kJ

Energetická hodnota celkem: 4146 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 124, SAFA (g): 21, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 138 kJ

Bílkoviny (g): 0.7, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ovesné vločky opražíme na pánvi. Čokoládu rozpustíme na vodní lázni, přidáme trochu arašídového másla a promícháme. Celozrnné lupínky lehce nadrtíme a smícháme s ovesnými vločkami. Směs lupínků a vloček vsypeme do rozpuštěné čokolády a promícháme. Tvoříme lžičkou hrudky, které necháme na pečícím papíře ztuhnout.

Hodnocení (13 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 11. 2018 06:36
Spravila som ich, a boli naozaj výborné, Určite ich budem robievať.
08. 11. 2018 22:18
Vyzkouším, vypadá to lákavě.
05. 11. 2018 14:21
Zajímavá dobrůtka :-).
05. 11. 2018 14:20
Dobrý nápad na nepečené vánoční pečivo.
05. 11. 2018 14:15
Dobrý tip na vánoční cukroví.
05. 11. 2018 09:20
Něco podobného dělám na vánoce a je to dóóóst dobrý
05. 11. 2018 04:25
Je to lákačka, ale já si pochutnám i na vločkách nebo lupíncích jen tak s jogurtem. A když je chuť na sladké ( běžně nebývá ), uspokojím ji přidáním ovoce nebo lžičky medu či domácího džemu :-).

Naši partneři