Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní řezanka

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

spjová omáčka,kečup, chilli paprička,medvědí česnek.

Energetická hodnota celkem: 3337 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 34, SAFA (g): 16, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 834 kJ

Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso nakrájené na nudličky naložíme společně s cibulí do olejové marinády s kořením a bylinkami, necháme odležet v lednici. Pak opečeme na rozpálené pánvi společně s cibulí do měkka. Nakonec zahustíme škrobem. Marináda: smícháme soj.omáčku, kečup,olej,nasekanou chilli papričku, medvědí česnek

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři