Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka medailonky restované (bez oleje, nesolené) | 200 |
Hřiby | 300 |
Cibule | 150 |
Jihočeské máslo 82% | 5 |
Brambory pečené (nesolené) | 200 |
Dochucovadla:
sů,pepř, kmín,
Energetická hodnota celkem: 2988 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1494 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso orestujeme ze všech stran . Houby podusíme na cibuli do měkka, šťávu necháme vydusit až do zahuštění a přelijeme nakrájenou panenku podáváme s opečeným bramborem předem uvařeným ve slupce.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.