Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovarové koleno

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřové koleno (syrové bez kosti)2000
Voda2500
Cibule200
Česnek50
Křen50

Dochucovadla:

sůl,celý pepř, nové koření, bobkový list

Energetická hodnota celkem: 26015 kJ

Bílkoviny (g): 348, Tuky (g): 521, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 234, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2602 kJ

Bílkoviny (g): 34.8, Tuky (g): 52.1, Sacharidy (g): 3.8, SAFA (g): 23.4, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Koleno uvaříme společně s kořením (vkládáme do horké vody, aby s zachovala chuť masa) a celou cibulí a několika stroužků česneku. Vývar použijeme na polévku. Tlusté maso s kůží přenecháme někomu,kdo to rád a my si nakrájíme libové pěkné plátky a pochutnáme si pěkně s křenem a chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři