Kategorie receptů
- Autor: prochorovna
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Strouhanka | 250 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Kapusta hlávková | 500 |
Brambory pozdní | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř ,majoránka
Energetická hodnota celkem: 7924 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 299,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1321 kJ
Bílkoviny (g): 11.7, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 49.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mleté maso (směs vepřové hovězí) smícháme s uváženou rozemletou kapustou, osolíme, opepříme přidáme 3 celá vejce 3- 4 stroužky utřeného česneku, majoránku a strouhanku. Vymažeme pekáč, vysypeme strouhankou a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 50 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.