Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Cibule | 400 |
Malva hořčice plnotučná | 20 |
Pórek | 50 |
Paprika žlutá | 50 |
Paprika červená | 50 |
Slanina anglická | 50 |
Vepřová plec (syrová) | 800 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Šunka vepřová výběrová | 100 |
Dochucovadla:
pepř,sůl,
Energetická hodnota celkem: 9072 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 128,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 907 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Vepřovou plec prokrojíme na plát, dobře ho rozklepeme, potřeme hořčicí, opepříme, položíme plát vaječné omelety ,šunku,pórek,papriku,proužky anglické slaniny a utáhneme do pevné rolády. Když je dobře utažená nemusí se ani stahovat provázkem.Položíme do pekáčku vystlaného cibulí a zprvu dusíme za průběžného podlévání,pak necháme dorůžovět .Šťávičku zahustíme jen rozmixovanou cibulí.Je li třeba dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.