Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí karbanátky

Zpět
  • Autor: Jirina55
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

rybí koření

Energetická hodnota celkem: 3656 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 13, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 914 kJ

Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

rybu -filé, tilápii, hoki atp rozmělníme, přidáme 1 vejce, strouhanku, medvědí česnek a česnek a vymícháme těsto. Vytvarujeme karbanátky a pečeme n aolejem vytřeném plechu v troubě nebo v remosce

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři