Kategorie receptů
- Autor: Mikrob203
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 0.3 |
Kečup | 30 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Sýr polootučný polotvrdý 30% průměr | 50 |
Lečo zeleninové sterilované | 200 |
Filé z tresky (mražené) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 2905 kJ
Bílkoviny (g): 84,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 22,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1453 kJ
Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Omyté a osušené porce filé osolíme zvolna opečeme po obou stranách na rozehřátém másle. Lečo chvíli povaříme do zhoustnutí a promícháme s kečupem. Opečené filé urovnáme do zapékací mísy, pokryjeme lečem a poklademe sýrem nakrájeným na plátky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.