Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pórkový pie

Zpět
  • Autor: agabrielova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián

Energetická hodnota celkem: 3340 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 12, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1670 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 45, SAFA (g): 6, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a orestujeme, přidáme maso na kostičkx, nakrájený pórek, mrkev na kolečka a papriku, orestujeme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou (1 sklenička)a dusíme cca 15-20 minut. Zakryjeme plátem listového těsta a pečeme 30 minut při 200 st. Maso můžeme poučít libovolné, podle toho upravujeme délku dušení. Můžeme i využít zbytky masa hotového.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři