Kategorie receptů
- Autor: Dagiv
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 144 |
Klobása moravská | 79 |
Sůl | 17 |
Cibule | 29 |
Celer bulva | 40 |
Pór | 17 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Mouka špaldová celozrnná | 23 |
Těstoviny (uvařené) | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, sl.paprika ,soj.omačka
Energetická hodnota celkem: 3287 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.