Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 60.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Džus z černého rybízu | 500 |
Citronová šťáva | 100 |
Voda | 400 |
Dochucovadla:
plátek citronu není započítán do porce
Energetická hodnota celkem: 1250 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 72,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 21 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 1.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ovocný džus smíchaný s citronovou štávou a vodou nalijeme do tvořítek na led a dáme zmrazit. Do sklenice vložíme ledové kostičky podle chuti dozdobíme plátkem citronu a zalijeme vodou nebo minerálkou bez příchutě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.