Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 200 |
Česnek | 50 |
Paprika bílá | 150 |
Paprika červená | 100 |
Rajčata | 250 |
Vepřová plec (syrová) | 500 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř ,mletý kmín
Energetická hodnota celkem: 4763 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ
Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso osolíme okořeníme podle chuti vložíme do remosky, obložíme zeleninou a upečeme, podléváme podle potřeby, zeleninu společně s výpekem rozmixujeme a zjemníme kouskem másla. Podíáváme s rýží nebo bramborem (není v rozpisu)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.