Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Maso na zelenině

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř ,mletý kmín

Energetická hodnota celkem: 4763 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 25, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1191 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Maso osolíme okořeníme podle chuti vložíme do remosky, obložíme zeleninou a upečeme, podléváme podle potřeby, zeleninu společně s výpekem rozmixujeme a zjemníme kouskem másla. Podíáváme s rýží nebo bramborem (není v rozpisu)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři