Kategorie receptů
- Autor: Lenka333
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
500 g mlete maso plechovka cervenych fazoli
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 300 |
Chili con Carne Fix | 38 |
Mlete maso - hovezi&veprove | 500 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 255 |
Buttergemüse | 300 |
Energetická hodnota celkem: 7278 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 101,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1213 kJ
Bílkoviny (g): 20.2, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Chili con Carne pripravime podle navodu.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.