Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jehněčí plec na leču

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, nové koření,

Energetická hodnota celkem: 4988 kJ

Bílkoviny (g): 166, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 60, SAFA (g): 12, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1247 kJ

Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Maso očištěné od blan vložíme do pekáčku ,osolíme, okmínujeme, přidáme česnek, zeleninové lečo, sklenici piva a pečeme v remosce do změknutí. Většinou není potřeba podlévat. Pokud nemáme rádi kouskovou zeleninu rozmixujeme, jinak stačí při podávání přelít maso výpekem. Podáváme nejlépe s bramborovým knedlíkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři