Kategorie receptů
- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová panenka libová | 250 |
Vejce celá průměr | 110 |
Šunka vepřová průměr | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 30 |
Energetická hodnota celkem: 2206 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 4,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1103 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Vepřovou panenku podélně rozkrojíme tak, abychom vytvořili plát, ten naklepeme a lehce potřeme plnotučnou hořčicí, osolíme a opepříme bílým pepřem. Na takto připravený plát položíme plátky kladenské pečeně a umíchaná vajíčka. Zabalíme roládu, z vrchu ještě lehce osolíme a pečeme mírně podlité cca 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.