Kategorie receptů
- Autor: ctiradove
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Játra, cibule, víno, česnek, jablko, petržel nebo jarní cibulka, bylinky
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Česnek | 10 |
Cibule | 200 |
Jablka | 200 |
Játra kuřecí | 400 |
Víno bílé suché | 50 |
Dochucovadla:
Oregano, pepř
Energetická hodnota celkem: 3346 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1673 kJ
Bílkoviny (g): 46, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Játra, cibule, víno, česnek, jablko, petržel nebo jarní cibulka, bylinky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.