Kategorie receptů
- Autor: Julianka
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tavený sýr nízkotučný do 30 % - průměr | 100 |
Mléko polotučné průměr | 24 |
Rajský protlak | 20 |
Česnek | 15 |
Dochucovadla:
Sůl Místo rajčatového protlaku můžeme pomazánku ochutit hořčicí.
Energetická hodnota celkem: 836 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 418 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Sýr vyšleháme s mlékem, ochutíme rajčatovým protlakem, prolisovaným česnekem a solí a znovu vyšleháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.