Kategorie receptů
- Autor: Barnabas
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 800 |
Zelí bílé kysané | 800 |
Cibule | 250 |
Sádlo vepřové škvařené | 100 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Energetická hodnota celkem: 15524 kJ
Bílkoviny (g): 166,
Tuky (g): 304,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 155,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1552 kJ
Bílkoviny (g): 16.6, Tuky (g): 30.4, Sacharidy (g): 6.9, SAFA (g): 15.5, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.