Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí rozlétané ptáčky

Zpět
  • Autor: Jara22
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

worchester, sojová omáčka

Energetická hodnota celkem: 11698 kJ

Bílkoviny (g): 119, Tuky (g): 203, Sacharidy (g): 126, SAFA (g): 57, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2925 kJ

Bílkoviny (g): 29.8, Tuky (g): 50.8, Sacharidy (g): 31.5, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Do zaltova opečenou cibulku, na ni zprudka opečeme hovězí plátky předem naklepané, osolené a opepřené + potřené plnotučnou hořčicí. Zprudka opečeme, pak podlijeme vedou a dusíme do změknutí. Po změknutí maso vyndáme, vydusíme do tuku a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku naředíme an požadované množství a hustotu, přidáme nakrájená vejce na kostičky a obyč.salám.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři