Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

HOLANSKY RIZEK

Zpět
  • Autor: lilicek
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 98.00

Ingredience

Dochucovadla:

SUL,PEPR

Energetická hodnota celkem: 10639 kJ

Bílkoviny (g): 156, Tuky (g): 199, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 99, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 109 kJ

Bílkoviny (g): 1.6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

500g mletého masa(nejlíp vepřová plec) 200g nastrouhaného eidamu 50ML mléka sůl,pepř Den předem promíchám maso s mlékem a dám do lednice.Druhý den přidám sýr,osolím a opepřím.Navlhčenýma rukama tvaruju řízky,které vložím nejdřív do rozšlehaného vejce,a pak obalím ve strouhance a ještě jednou do vejce,a znova do strouhanky,potom na oleji usmažím.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři