Kategorie receptů
- Autor: sonikaa
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 300 |
Oleje (všechny druhy) | 24 |
Špek | 20 |
Cuketa | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 300 |
Dochucovadla:
biele korenie, sol, kôpor,petržl. vňať
Energetická hodnota celkem: 4128 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1376 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 15.3, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
rybie file pokrájame na kocky, osolime, okoreníme a jemne obalime v hladkej múke, na oleji prudko opečieme a vyberieme. Na rezance pokrájanú slaninku opečieme , pridáme pokrájanú cukinu, osolíme, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. V mlieku rozmiešame lyžicu hladkej múky a zalejeme cukinu, povaríme. Ochutíme cukrom a šťavou z citróna a kôpor
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.