Kategorie receptů
- Autor: s.adamova1
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bramborové špecle v sáčku | 100 |
Voda | 125 |
Cikánská pečeně | 100 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 45 |
Lučina 70 % | 50 |
Dochucovadla:
aromat.
Energetická hodnota celkem: 3491 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Halušky uděláme podle návodu.Anglickou slaninu si nakrájíme na kostičky a necháme vyškvarit.V misce rozmačkáme lučinu se zakysanou smetanou.Uvařené halušky smícháme s lučinou a posypeme anglickou slaninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.