Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mleté maso s cuketou

Zpět
  • Autor: Gizelaa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

koření na mletá masa nebo staročeské koření cibule středně velká česnek cca 3 stroužky majoránka, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 12166 kJ

Bílkoviny (g): 252, Tuky (g): 144, Sacharidy (g): 143, SAFA (g): 58, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 1521 kJ

Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 17.9, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

´Hovězí maso umeleme na strojku a opečeme nasucho na pánvi, okořeníme kořením na mletá masa nebo staročeským kořením. Brambory a cuketu oloupeme a nastrouháme na "okurkovém" struhadle, stejně tak sýr. Všechno smícháme v míse dohromady. Přidáme 5 vajec, jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek. Hlívu nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy, okořeníme a zamícháme. Pekáč vymažeme olejem a vysypeme strouhankou. Směs rozprostřeme do pekáče a dáme do trouby na cca 45 minut péct. V polovině pečení poklademe plátky šunky. Podáváme teplé nebo studené, se zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři