Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřová kýty s nádivkou

Zpět
  • Autor: alemal
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

bujon,hořtice, sul,pepř,kmín,červená paprika.

Energetická hodnota celkem: 8550 kJ

Bílkoviny (g): 163, Tuky (g): 132, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 53, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1710 kJ

Bílkoviny (g): 32.6, Tuky (g): 26.4, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 10.6, Cukry (g): 4.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Nádivka:žampiony+cibulka+šunka+oliv.olej+čenek+vejce.Toto vše 10 min na panvi povaříme, cca 3 min před koncem vmícháme rozmíchaná vejce. Vepřovou kýtu odblaníme a uděláme do ní cca 5 hlubokých zářezů, které potřeme hořticí,pak sůl a kmín. a do každého zářezu dáme nádivku.Do pekáče dáme cibuli na kolečka, česnek,trošku hub a šunky,podlijeme zeleninovým vývarem,položíme maso s nádivkou a dáme do trouby na hodinku,často podlejváme. Jako příloha je výborná rýže.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři