Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Omáčka Bolognese

Zpět
  • Autor: Springs
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, cukr, bazalka, česnek

Energetická hodnota celkem: 10246 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 176, Sacharidy (g): 126, SAFA (g): 71, Cukry (g): 67, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1708 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 11.2, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibulku a přidáme mleté maso. Maso opečeme dohněda. Mezitím si spaříme rajčata, oloupeme je a nakrájíme na kostičky. Potom přidáme k masu. Přidáme lžíci bazalky, červené víno, osolíme a dáme dusit alespoň na 20 minut. Nakonec přidáme 1 velký protlak, čensek dle chuti, dochutíme cukrem a solí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři