Kategorie receptů
- Autor: Jolajka
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 420 |
Cukr průměr | 240 |
Jablka | 600 |
Máslo | 250 |
Energetická hodnota celkem: 19165 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 199,
Sacharidy (g): 627,
SAFA (g): 98,
Cukry (g): 304,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1917 kJ
Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 19.9, Sacharidy (g): 62.7, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 30.4, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.