Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

segedínský guláš

Zpět
  • Autor: oldriskakalinova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

paprika červená sladká,sůl

Energetická hodnota celkem: 7047 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 54, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1409 kJ

Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 10.8, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku do zlatova, přidáme lžičku sladké papriky krátce osmahneme,a vložíme na kostičky nakrájené maso( nejlépe plecko) a opět osmahneme, maso osolíme a přidáme nakrájené kysané zelí ,podlijeme vývarem asi 750 ml, přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Omáčku zahustíme dle potřeby jíškou, případně mlékem s hladkou moukou, povaříme 5 minut a dochutíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři