Kategorie receptů
- Autor: Novakoval
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kečup | 150 |
Vepřové tučné průměr | 20 |
Játra vepřová | 20 |
Srnčí hřbet | 60 |
Rajčata | 575 |
Cuketa | 300 |
Cibule | 80 |
Brambory rané | 1200 |
Energetická hodnota celkem: 6269 kJ
Bílkoviny (g): 60,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 277,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 784 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 1.9, Sacharidy (g): 34.6, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.