Kategorie receptů
- Autor: trasky
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Otruby průměr | 40 |
Med | 20 |
skořice | 4 |
Prášek do pečiva | 4 |
Vejce celá průměr | 165 |
Mrkev | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2398 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 480 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.