Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Raská omáčka

Zpět
  • Autor: Zahoranka
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 740
Petržel - kořen30
Mrkev70
Sůl3
Oleje (všechny druhy)6

Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek, tymián

Energetická hodnota celkem: 1056 kJ

Bílkoviny (g): 9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 1, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 352 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Očištěnou a pokrájenou zeleninu zakápnutou olejem podusíme v parním hrnci v malém množství vody a po uvaření rozmixujeme a ochutíme dle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři