Kategorie receptů
- Autor: denisafo
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná bílá průměr | 30 |
Játra drůbeží | 500 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 24 |
Cibule | 30 |
Dochucovadla:
masox, kečup
Energetická hodnota celkem: 3729 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 466 kJ
Bílkoviny (g): 15.1, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.4, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme drůbeží játra, orestujeme, přidáme 2 kostky masoxu a zalijeme vodou, chvilku povaříme a přidáme kečup, na závěr zahustíme
Komentáře je možné psát až po přihlášení.