Kategorie receptů
- Autor: s.adamova1
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 1000 |
Kapr | 320 |
Celer - bulva | 30 |
Cibule | 45 |
Mrkev | 89 |
Petržel - nať | 43 |
Petržel - kořen | 36 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Energetická hodnota celkem: 2556 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 639 kJ
Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.