Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pikantní hovězí na zeleném pepři se zeleninou, rýže

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, drcený kmín, zelený pepř, sekaná petrželka

Energetická hodnota celkem: 1297 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 4, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opečeme na rozehřátém oleji, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájenou červenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, doplníme pokrájenou zeleninu. Rýži propláchneme a uvaříme obvyklým způsobem, při servírování ozdobíme sekanou petřelovou natí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři