Kategorie receptů
- Autor: Zahoranka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 73 |
Párky libové | 200 |
Rajčata | 230 |
Rajský protlak | 300 |
Cukr průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3849 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 642 kJ
Bílkoviny (g): 4.7, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 10.2, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.