Kategorie receptů
- Autor: ivana.jurasova
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 313 |
Cibule | 273 |
Mrkev | 555 |
Petržel - kořen | 275 |
Hovězí maso zadní průměr | 2067 |
Energetická hodnota celkem: 18627 kJ
Bílkoviny (g): 416,
Tuky (g): 251,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 112,
Cukry (g): 85,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 147 kJ
Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.