Kategorie receptů
- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Vepřové libové průměr | 500 |
Cibule | 150 |
Česnek | 20 |
Voda | 700 |
Bujón suchý stav | 13 |
Brambory vařené | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6523 kJ
Bílkoviny (g): 96,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1305 kJ
Bílkoviny (g): 19.2, Tuky (g): 22.4, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.