Kategorie receptů
- Autor: KristynaG
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 165 |
Mouka pšeničná hladká | 270 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 250 |
Prášek do pečiva | 4 |
Cukr průměr | 150 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Margot | 100 |
Energetická hodnota celkem: 11791 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 97,
Sacharidy (g): 411,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 202,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 737 kJ
Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 25.7, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 12.6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.