Kategorie receptů
- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta na řízky | 800 |
Švestky sušené | 46 |
Švestková povidla | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Vlašské ořechy | 42 |
Dochucovadla:
lžička skořice, špetka drceného hřebíčřku,sůl
Energetická hodnota celkem: 9092 kJ
Bílkoviny (g): 153,
Tuky (g): 142,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2273 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 35.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 13.8, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Do panenky uděláme kapsy,švestky nakrájíme a smícháme s povidly, ol.olejem, kořením a oříšky.Směsí plníme kapsy.Ricottu smícháme s bylinkami a solí a dáme do lednice.Příloha opečené brambory. Maso opekáme z obou stran a podáváme s nokem rocotty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.