Kategorie receptů
- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 80 |
Brambory zimní | 922 |
Tuňák | 434 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20 % - průměr | 140 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 50 |
Žampiony | 174 |
Rajčata | 228 |
Brokolice | 68 |
Květák | 104 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 350 |
Energetická hodnota celkem: 11581 kJ
Bílkoviny (g): 171,
Tuky (g): 137,
Sacharidy (g): 221,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1930 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 22.8, Sacharidy (g): 36.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Brambory nahrubo nastrouháme, zeleninu povaříme, pekáč vymažeme tukem a klademe brambory, zeleninu sýr a opět brambory. Dochutíme solí.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.